by rene
Hvorfor skal hjemmesiden opdateres?

Hvis dit websted er bygget med WordPress, er det meget vigtigt, at du opdaterer regelmæssigt.

Måske er dit motto “if it ain’t broken – why fix it?” Det er i mange situationer er det en prisværdig filosofi, dog ikke når det kommer til WordPress eller software generelt.

Så hvorfor skal du opdatere?
Tre grunde:

1. Sikkerhed
2. Fejlrettelser
3. Nye funktioner og forbedret ydelse

1. Sikkerhed

Den vigtigste grund til at holde dit WordPress-websted opdateret er sikkerhed. Mere end 30% af alle websteder er lavet med WordPress, hvilket gør det langt den mest anvendte CMS i verden. På grund af sin popularitet er WordPress et populært mål for hackere og ondsindede kodedistributører.

Hver WordPress-opdatering indeholder udgivelsesnoter, der viser, hvad der er rettet og ændret i denne opdatering. Hackere læser udgivelsesnoterne og prøver derefter at udnytte dem ved at søge efter websteder, der endnu ikke er opdateret. Hvis dit websted kører på en ældre WordPress-version, betyder det, at det har kendte sårbarheder.

Dette gælder WordPress selv samt plugins og temaer.
Udover kerninstallationen kan plugins og temaer også udnyttes. Derfor skal disse også opdateres

2. Fejlrettelser

Al software har fejl, også WordPress og de plugins og temaer, der bruges i WordPress. Bugs er fejl i et computerprogram eller -system, der får det til at opføre sig på en utilsigtet måde. De kan forårsage underlige fejl eller få ting til at gå ned. For at sikre, at dit websted fortsat kører glat, er det vigtigt at implementere disse rettelser.

3. Nye funktioner og forbedret ydelse

WordPress er aldrig færdig og forbedres løbende. Hver større udgave indeholder nye funktioner og ydelsesforbedringer. Dette gælder også for plugins og temaer.